image

O nas

Posmakuj Krosno tworzą ludzie, których życiem rządzi smak

Z pasją, sezonowo, lokalnie, zdrowo. Tak gotujemy w Posmakuj

Jest w nas najprawdziwsza pasja kulinarna doprawiona niezbędną wiedzą o produkcie. Dlatego serwujemy dania, które zapadają w pamięć i do których się wraca.

Jest nam ogromnie miło jeżeli już się poznaliśmy i udało się nam zdobyć Wasze zaufanie. Jeżeli natomiast jeszcze nie było okazji do spotkania z naszą kuchnią, to zazdrościmy Wam, że dopiero nas odkryjecie. Czekamy z niecierpliwością!

To wielka przyjemność móc codziennie witać Was w progach Posmakuj Krosno i serwować pyszne, zdrowe dania skomponowane ze świeżych, ekologicznych produktów od lokalnych dostawców. Fajnie, że możemy Was tak kulinarnie rozpieszczać.

Manager restauracji - Małgorzata Smerecka

+48 513 14 59 73

image

Lunch dnia

Od poniedziałku do piątku w godz. 12-17 restauracja Posmakuj Krosno serwuje lunch dnia składający się z dwóch dań. Zupa lub krem oraz danie główne. Nasi kucharze codziennie starają się zaskakiwać niepowtarzalną propozycją, której nie ma w regularnej karcie. Lunch dnia to idealna propozycja dla poszukujących ciekawych posiłków w atrakcyjnej cenie.

Aby dowiedzieć się jaki lunch dziś serwujemy, zadzwoń: 533 540 175 / 13 436 50 55 lub sprawdź na naszym fanpage'u.

Ponieważ w Posmakuj Krosno gotujemy tylko i wyłącznie ze świeżych produktów, liczba porcji lunchu jest ograniczona. W razie chęci zamówienia większej ilości lunchów prosimy powiadomić restaurację dzień wcześniej.

image

Lokalni dostawcy

Naszym wielkim powodem do dumy są produkty dostarczane przez lokalnych dostawców. Świeże, zdrowe, pewne i smaczne. Wiadomo - dobry produkt tworzy dobre danie!

Nasi partnerzy i lokalni dostawcy:

  • pieczywo z EkoPiekarni Marka Kiełtyki w Łężanach
  • wędliny z Zakładu Mięsnego "Jasiołka" w Dukli
  • mięsa i wędliny z Zakładu Masarskiego Dobrucowa
  • ślimaki ekologiczne z gospodarstwa Green Farm spod Tarnowa
  • pstrągi z hodowli w Sieniawie
  • miody podkarpackie z Krosna i okolic
  • sery podkarpackie z Rodzinnego Gospodarstwa Ekologicznego "Figa" i Serowarni Piastowskiej
  • wołowina z ZPM "Zaczyk" w Łabowej k. Nowego Sącza
  • piwa z Browaru Ursa Maior i Browaru Dukla
“People who love to eat are
always the best people”
Julia Child
amerykańska kucharka, autorka książek kucharskich

Sprawdź nasze dania

Zobacz menu